Frederik Bagger

Frederik Bagger

Visionen

“Da jeg startede Frederik Bagger, ønskede jeg at markere mig i designindustrien. Der var et behov for et frisk pust af inspiration, noget der udfordrede og ikke mindst var anderledes, der samtidig turde udfordrede perfektionen der herskede, det er ud fra disse grundværdier at Frederik Bagger universet er blevet skabt.”

Starten på det hele

“I 2014 fremviste jeg 2 af mine første designs online. 2 uger efter havde jeg modtaget over 300 forudbestillinger. Dette blev til begyndelsen på Frederik Bagger. Relativ kort tid efter deltog jeg på en messe og derfra begyndte det for alvor at tage fart. I februar 2015, blev de første produkter Crispy Highball og Crispy Lowball lanceret i butikkerne. I dag er de stadig nogle af vores bedst solgte produkter. De har en speciel plads i mit hjerte, da de var starten på hele Crispy serien.”

Lavet til at blive brugt

“Tanken bag mine produkter har hele tiden været at de skulle kunne bruges i hverdagen og ikke kun til specielle og højtidelige anledninger, så derfor har vi brugt utallige timer på at gøre produkterne så slidstærke som overhovedet muligt. Det har resulteret i at glassene kan kommes i opvaskemaskinen, og samtidig skal du ikke bekymre dig om glaspest, da vi giver 10 års glaspestgaranti. Udover dette kan vores glas tåle temperaturer fra -25 grader og helt op til + 180 grader. Det betyder at du kan drikke varme såvel som kolde væsker af dine Frederik Bagger glas.”

Miljøvenlige krystalglas

Hos Frederik Bagger producerer vi udelukkende miljøvenlige krystalglas.
Derfor arbejder vi, med glasmassen Crystaline. Crystaline er ikke bare en glasmasse uden skadelige tilsætningsstoffer, der bibeholder den ikoniske flotte klarhed, men har også en lang række andre fordele.’

Sorter
[wt_cli_category_widget] Scroll til toppen

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.