Om os

Gourmet i nye klæder…

Hos Weekendkassen bringer vi dig gourmet i særklasse. Med et nøje udvalgt sortiment af primært danskproducerede varer finder du alt hvad hjertet kan begære indenfor hygge. Vi har håndplukket vores leverandører med stor omhu og under hvert produkt kan du finde en kort fortælling om hvad der gør dem helt unikke indenfor hver deres område.
Sirups 1883

Vi gør op med den klassiske buket blomster…

I denne mere og mere moderne tid savnede vi et lækkert udvalg af kvalitets produkter der indbød til hygge. Vi mener at det beskedne udvalg vi fandt online kaldte på en webshop hvor man kan finde et bredere udvalg af lækre danske produkter.

 

Den klassiske buket blomster og den ordinære æske fyldte chokolader manglede lidt modspil og hele ideén bag Weekendkassen er at du kan skabe din egen helt unikke kasse af lækkerier af højeste kvalitet.

Mulighederne er mange, så om det er til værtinden, fødselaren, klasselæren, den gravide, de nybagte forældre, bedsteforældrene, en god bedring gave eller bare til ren selvforkælelse så finder du altid et bredt udvalg af eksklusive gourmet produkter hos Weekendkassen.

 

Vores rejse hertil har været intens og enormt hyggelig. Vi har nydt det hele vejen til målstregen og vi har elsket at se hele konceptet falde på plads. Men vi er ikke færdige endnu, vi vil altid være på udkig efter de lækreste produkter til jer

 

Go’ fornøjelse…

[wt_cli_category_widget] Scroll til toppen

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.