Handelsbetingelser

Handels- og abonnementsbetingelser

 

Generelle Informationer 

Zita Stubberup ApS

Mølhøjvangen 26

9610 Nørager
Danmark
CVR: 42449687

 

Tel: 23442913
Mail: info@weekend-kassen.dk

Kontakt os her

Hos weekend-kassen.dk kan du både købe varer med og uden abonnement. Betingelserne for abonnement finder du nederst i disse betingelser.

 

Betaling 

Vi modtager betaling med:

  

 • VISA/Dankort 
 • VISA 
 • Mastercard
 • Maestro 
 • Mobilpay

Vi opkræver ikke gebyr for betalingen. 

Alle beløb er oplyst i danske kroner og inklusiv moms. 

Alle priser kan til enhver tid ændres af weekendkassen ApS, inden et køb er gennemført. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Ordrebekræftelse 

Når din ordre er gennemført, vil du kort efter modtage en ordrebekræftelse på mail. Det er vigtigt at du kontrollerer at den er i overensstemmelse med din bestilling. 

Hvis du opdager at der er noget der ikke stemmer overens eller du har ændringer til din ordre bedes du kontakte Weekendkassen ApS på info@weekend-kassen.dk  

Salg af alkohol

Salg af varer hos weekend-kassen.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer køber at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer.

Levering 

Forsendelser i Danmark 

 DAO Pakkeshop:  
39 DKK ved køb under 399,- DKK 
Gratis ved køb over 399,- DKK

Levering til hjemmeadresse: 
39 DKK ved køb under 399,- DKK 
Gratis ved køb over 399,- DKK 

AFHENTNING 

Hent selv din pakke efter aftale på adressen:

Zita Stubberup ApS 
Mølhøjvangen 26 
9610 Nørager 

 

 • Forsendelsen sker med GLS eller DAO
 • Skriv venligst i kommentarfeltet ved bestilling hvor din pakke må stilles hvis ingen er hjemme ved modtagelsen. Dette er på eget ansvar.  
 • Weekendkassen ApS levere fra dag til dag på hverdage over hele Danmark. Ved ekstra travlhed kan der dog gå 2-4 dage.  
 • Ved levering til ikke brofaste øer kan der forventes transporttid på 1 ekstra dag. 
 • Leveringen finder sted på hverdage i tidsrummet kl. 05:00-23:00  
 • Weekendkassen kan tilbyde at fremsende din ordre til en alternativ adresse hvis ordren er bestilt som gave. 
 • Hvis du i kommentarfeltet skriver hvor pakken må stilles, hvis fragtmanden ikke træffer nogen hjemme, så sker leveringen således på eget ansvar. 
 • Weekendkassen tilbyder levering til udlandet. Se specifikke priser ved at gå til kassen med dine varer.   
 • Leveringen sker til kantsten eller hoveddør. 
 • Glemmer du at hente din pakke i pakkeshoppen, vil du blive opkrævet for forsendelsesudgifterne fra det pågældende fragtselskab ved returneringen.  

Ønsker du din pakker genfremsendt er fragten 39,- 

 

FORTRYDELSESRET 

I forbrugerkøb, hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller på nettet, har du 14 dages fortrydelsesret. 

Du har altså 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (indsæt mailadresse) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Returnering

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Varen sendes til:

Zita Stubberup ApS 
Mølhøjvangen 26
9610 Nørager

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Du bedes venligst vedlægge en kopi af din faktura som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt på www.weekend-kassen.dk 

Hvis du nægter modtagelse af pakken, eller lader være med at afhente den hos pakkeshoppen, vil du blive opkrævet for de returneringsomkostninger, fragtselskabet måtte kræve for at returnere pakken til os. 

Weekendkassen anbefaler, at varen returneres via DAO, GLS eller BRING, og at varen sendes som pakkepost. På den måde har du og vi mulighed for at spore pakken i Fragtselskabets system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet returneret til Weekendkassen. Du har herudover mulighed for at kunne efterlyse pakken, hvis udlevering ikke har fundet sted. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig. 

Du skal sende din ordre retur til os uden ugrundet forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. 

Meddelelsen skal sendes til info@Weekend-kassen.dk. Du skal i din mail gøre os opmærksom på at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

REKLAMATIONSRET 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Efter modtagelsen af dine varer beder vi dig gennemse din ordre for evt. fejl eller mangler. Opdager du fejl eller mangler i din levering fra Weekendkassen, skal dette påberåbes i rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Lider varen af en fejl eller mangel, vil Weekendkassen forsøge at afhjælpe denne eller alternativt foretage en om levering. 

Du er forpligtet til på forlangende at vise et billede hvor fejlen eller manglen viser sig. Du kan som udgangspunkt kun klage over en fabriksfejl der viser sig inden for 2 år efter du har modtaget dine varer.

For alle varer (herunder varer med begrænset holdbarhed) gælder det, at almindeligt slid/fordærvelse ikke er en mangel i købelovens forstand, selvom nedslidning/fordærvelse kan indtræde inden udløbet af de 2 års reklamationsret.

ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN 

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Weekendkassen ApS inden for rimelig tid efter varens modtagelse. 
Varen returneres i det tilfælde til nedenstående adresse på egen regning: 

 

Zita Stubberup ApS 
Mølhøjvangen 26
9610 Nørager 

 

Vi beder dig beskrive varens fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, samt at oplyse ordre eller fakturanummer. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. 
Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav, eller varer der sendes uden porto. 

Herudover henter vi ikke pakker, der blevet sendt “uden omdeling” til en pakkeshop eller som bliver afsat uden kvittering på adressen. 

Det er ligeledes heller ikke muligt lige at aflevere returvarer eller reklamationer personligt på adressen. 

Har du sendt en vare tilbage til os pga. fortrydelse eller reklamation, vil du få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. 

I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr  

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.  

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Det drejer sig om Pensopay, som er hjemmesidens betalingsløsning og GLS som sender vores ud ud til kunderne.  

Personoplysningerne registreres hos Zita Stubberup ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på weekend-kassen.dk er Zita Stubberup ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@weekend-kassen.dk. 

Udover ovenstående, gør følgende gør sig ligeledes gældende hvis man køber ét af vores abonnementer.

OBS: Vi har indsat et afsnit om persondatapolitik. Dette afsnit indeholder alene minimumskravene til jeres oplysningspligt i forbindelse med køb. Vær opmærksomme på, at I også har en oplysningspligt for jeres behandling af persondata, der ligger ud over, hvad der er nødvendig for selve købet. Læs mere i informationsbrevet.

 

Abonnementsvilkår på Weekendkassen

Når du har bestilt en abonnements kasse via hjemmesiden, vil du automatisk modtage en bekræftelse på ordren i en email. Beløbet for abonnements kassen vil blive trukket den sidste hverdag i måneden. Kassen vil blive leveret ved din hoveddør senest den første fredag i måneden.  

Aftalens indgåelse

Abonnementsbetingelsene gælder for begge abonnementer (Alkohol/Non alkohol)

Ændringer af navn, adresse, e-mail eller betalingsoplysninger registreres via weekend-kassen.dk.

Ønskes der ændring i abonnementet sker dette uden beregning. Ændringerne træder i kraft ved eksisterende periodes udløb. 

Det skal meddeles senest 10 dage inden næste levering. Abonnement skift sker via din konto på weekend-kassen.dk ved log in.

Abonnementsperiode og opsigelse

Fra den dag du indgår abonnementsaftalen, er aftalen gældende, og fortsætter til du opsiger abonnementet.

Abonnementet kan til enhver tid opsiges. Dog skal abonnementet opsiges, inden senest den 20. i den gældende måned for at gælde den kommende forsendelse. Ellers vil opsigelsen være gældende for den efterfølgende forsendelse.

Opsigelse skal ske via ”min konto” ved log in eller på mail til info@weekend-kassen.dk

 

Hvornår trækker vi din betaling?

Vi trækker din betaling den sidste hverdag i hver måned. Du vil modtage en kvittering på den oplyste mail. 

Er det ikke muligt for os at trække beløbet vil du blive opkrævet rykkerskrivelse på 100 Kr. 

Har du spørgsmål til trækningen eller dit abonnement er du altid velkommen til at kontakte os på info@weekend-kassen.dk

Modtager vi ikke din betaling kan Weekendkassen uden yderligere varsel ophæve abonnementsaftalen.

Træk på dit kort

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort.

Du kan også gøre indsigelse vedrørende ”uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

Særlige vilkår

Fra den dag du indgår abonnementsaftalen, er aftalen gældende, og fortsætter til du opsiger abonnementet.Abonnementet kan til enhver tid opsiges.Dog skal abonnementet opsiges, inden senest den 20. i den gældende måned for at gælde den kommende forsendelse. Ellers vil opsigelsen være gældende for den efterfølgende forsendelse.

Opsigelse skal ske via ”min konto” ved log in eller på mail til info@weekend-kassen.dk

Prisjustering:

Vi forbeholder sig ret til årligt at regulere prisen for abonnementet i henhold til forbrugerprisindekset, uden forudgående varsling.

Fortrydelsesret på abonnementet

Når du køber et abonnement, har du 14 dages fortrydelsesret fra du har modtaget din første levering – reglerne for fortrydelse finder du i handelsbetingelserne ovenfor, under afsnittet om Fortrydelsesret.

Hvis der er noget galt med abonnementet

Hvis du ikke er tilfreds med abonnementet kan du kontakte os på (indsæt tlf. eller mail).

Købelovens mangelsregler gælder ikke for abonnementer.
Om du har 2 års reklamationsret efter reglerne i købeloven afhænger derfor af, hvad der skal leveres i henhold til abonnementsaftalen, se afsnit om Reklamationsret ovenfor.

Aldersgrænse

Er du under 18 år, skal aftalen indgås af en forælder eller værge.

Misligeholdelse

Misligholder du din abonnementsaftale eller betingelserne, er Weekendkassen berettiget til at ophæve dit abonnement uden yderligere varsel

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

weekendkassen.dk

Mølhøjvangen 26

9610 Nørager

E-mail: info@weekendkassen.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Abonnementsbetingelserne er senest opdateret d. ­­­­­­­­­    /    -20

[wt_cli_category_widget] Scroll til toppen

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.