brød og spreads

BRØD & SPREADS

 

Bring café oplevelsen ind i stuen med Nicolas Vahé ‘s smagsfulde produkter.

 

Hos Nicolas Vahé har marmelade en helt særlig betydning. Det var nemlig med marmeladen, at det hele startede.

De første marmelader blev lavet af en mand ved navn Nicolas, der til dagligt arbejdede som konditor på Hotel Fakkelgården i Sønderjylland, tæt på Flensborg Fjord. Nicolas kom oprindeligt fra Frankrig, hvor marmeladen er en uundværlig del af morgen måltidet og han elskede at eksperimentere med nye varianter af hjemmelavede marmelader, når der skulle serveres morgenmad på hotellet.

Gæsterne på hotellet var vilde med Nicolas marmelader og den store efterspørgsel, fik ham til at begynde at sælge marmeladerne i hotellets reception. Det var ikke kun gæster på hotellet der købte dem, men også udefrakommende, som havde hørt om de velsmagende marmelader, kom for at købe et glas.

Og dét var den spæde start for Nicolas Vahé brandet, som vi kender det i dag.

[wt_cli_category_widget] Scroll til toppen

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.